SJ testar: Scarecrow Fangs

Vad: Vi fortsätter på det vampyrinspirerade eftersom det fortfarande inte är försent för att gå på Halloweenfest. Det är helt enkelt ett måste att skriva om Scarecrow Fangs. Detta är alltså stifttänder i plast som man gjuter efter sina egna tänder för en naturlig look.

Kostnad: 399 kronor på Partaj för den enkla varianten (exempelvis "Classic"). 699 kronor för de dubbla (exempelvis "Werewolf").

Plus: Snacka om naturtroget resultat! Sitter jättebra om man bara följer instruktionerna. Helfestligt till Halloweenfesten eller om man bara vill krydda trippen till IKEA lite extra. Mitt ena par har jag haft i över ett år nu och de sitter fortfarande lika bra. Enkla instruktioner med illustrerande bilder. Oslagbart att gå runt offentligt och låtsas som ingenting.

Minus: "Klistret" smakar apa. Med mina "Classic Fangs" ingick endast instruktioner på engelska, läs ordentligt. Jag hade inga dåliga betyg i engelska men tyckte ändå det var lite svårt att hänga med i hur man skulle gå till väga. Svenska instruktionerna jag fick med mina "Small Deluxe" fungerade däremot utmärkt att följa till de andra tänderna med, principen är den samma på alla sorter.
Ett litet minus för paniken som uppstår när man tror att man inte får loss tänderna medan de håller på att härda. Kom ihåg att läsa ordentligt och inte ha dem i längre än femton minuter medan materialet härdar, för tänderna kommer att fastna och efter femton minuter sitter de stenhårt.
Första gången jag gjorde detta var det inga problem (utom att tänderna nästan vägrade lossna efter nästan tjugo minuter...) andra gången började tandkött och läppar sticka. Det finns dock varningar om att folk med känsligt tandkött inte ska använda tänderna så jag antar att jag får skylla mig själv.
Blir lite ledsen över att de var tvugna att uttryckligt skriva att man inte får bita folk men regler är till för att brytas, eller hur?

Betyg: Priset kan verka lite saftigt om man bara tänker använda dem en gång men med tanke på den höga kvalitén tycker jag inte att vi kan klaga på detta. Vi får väl dock dra av lite för smaken på "klistret", den bleknar dock med tiden. Scarecrows Custom Fangs får en självklar 9,5/10. Själv ska jag nog införskaffa Werewolf-modellen härnäst, jag kan inte få nog helt enkelt!









Classic                                                                               Small Delux


Classic till vänster, Small Delux till höger. Rekomdenderar dock att ha ett  matchande par eftersom det annars ger ett lite skevt intryck...


RSS 2.0