SJ testar: Läppförstoring

Vad: fillers används för att förstora läppar, släta ut rynkor m.m. Den fillern jag har använt mig av heter Juverderm som jag valde då jag har hört att den har längre hållbarhet än Restylane. Både Juvederm och Restylane består av kollagen som finns naturligt i kroppen och som bryts ner efter hand. Jag förstorade läppar, slätade ut en "rumphaka" samt tog bort ett ärr i form av en grop i pannan på Face Design i Kalmar.

Kostnad: 2400 :- för 0,5 ml

Plus:
Jag hittade en riktigt proffsig salong som enbart sysslar med mindre skönhetsingrepp. Kvinnan som utförde jobbet var utbildad sjuksköterska och visste definitivt vad hon gjorde. Resultatet blev precis som jag önskade. Efteråt ringde de upp mig för att kolla så jag var nöjd med resultatet (svullnaden har lagt sig då). Känns som ett proffsigt företag som är måna om sina kunder. Alla kunder får en timme utsatt så att resultaten ska bli så perfekta som möjligt och för att kunden ska känna sig väl bemött.

Minus: det gjorde rätt så förbannat ont..!

Betyg: 10/10 teatstämplar! De må vara dyrt men det är bra, annars skulle folk nog inte tänka sig för. det gör ont men vill man vara fin får man lida pin och jag är inte rädd för den typen av smärta.




Såhär såg mina läppar ut innan! Man kan även se ärret i pannan.


Bedövning


Direkt efteråt, VÄLDIGT svullet.


En vecka senare, slutresultat.


RSS 2.0